2018. február 14., szerda

A HAMIS GURUK MANTRÁI NEM KÖZVETÍTIK AZ EREDETI ÜZENETETIgen, bárkinek énekelsz, az hatásos. Azt tőlem hallottad és az én tanítványaimtól, hasonlóan, ahogyan azt én a Guru Maharájámtól hallottam és így tovább. Mivel te ezt az Úr TISZTA BHAKTÁJÁTÓL hallottad, ezért azt továbbítod másnak. Mint egy antennának az üzenete, eljut egyik helyről a másikra. Ehhez hasonló a Guru-parampara rendszer működése. A tanítványaim az ügynökeim, a KÉPVISELŐIM, így azt tőlük hallva, azt tőlem kapod meg. ÉS MIVEL TE EGY ŐSZINTE LÉLEK VAGY, azok akik tőled hallják a Mantrát, megkapják azt a tanítványi láncolaton keresztül, az Úr Caitanyatától és az Úr Krsnától.” 
(Levél: Andrea Temple—Los Angeles 1968. március 6. )

MEGJEGYZÉS: A HAMIS GURUK  szándékosan megtagadták a Lelki Tanítómester, Srila Prabhupada, TISZTA BHAKTA utasításait, ezért SZÉTKAPCSOLTÁK A LELKI TANÍTÓMESTERREL A KAPCSOLATOT.  Ők nem őszinte lelkek. A hamis guruk mantrái nem közvetítik az eredeti üzenetét.

+++++++++


A tanítvány ahhoz tartozik, aki a szabályokat adja neki: Az ISKCON-ban MINDANNYIUNKNAK Srila Prabhupada adja a szabályokat . Megkapjuk az utasításokat (SZABÁLYZAT) Srila Prabhupada könyveiből, hangszalagjaiból, Cd és Mp3 lejátszók segítségével. Még a legalapvetőbb szabályokat is a Hare Krsna Mantra 16 körének éneklését , a négy szabályozó elvek betartását is Srila Prabhupadatól kapjuk. A JÓZAN GONDOLKODÁS azt mondja – ha te elfogadod a szabályzatot Srila Prabhupadatól , akkor abból az következik, hogy TE SRILA PARBHUPADA TANÍTVÁNYA VAGY. Hogyan lehetne ez másképp? (Mahesh Raja: Srila Prabhupada az ISKCON EGYEDÜLI ÖRÖK DIKSA GURUJA, az ISKCON FENNÁLLÁSÁNAK IDEJÉRE – NINCS KOMPROMISSZUM! https://ritvikorder.blogspot.hu/2017/02/srila-prabhupada-az-iskcon-egyeduli.html )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése