2018. április 4., szerda

A tanítványnak el kell fogadnia , hogy ragaszkodik a Lelki Tanítómester utasításaihoz
Mindannyiunknak van Krishnától származó bizonyos jó energiamennyisége , és amikor ez az energia a Lelki Tanítómester tapasztalt irányítása alatt van használva, akkor az ember élete sikeressé válik. Ez a Krishna-tudat titka. A Lelki Tanítómesternek Krishna hiteles képviselőjének kell lennie a tanítványi láncolatban, az ő tanítómesterének az utasítását megkapva, és a tanítványnak el kell fogadnia , hogy ragaszkodik a Lelki Tanítómester utasításaihoz. Ez a lelki fejlődés egyszerű módja; ha emlékezel erre az elvre, az nagyon szép lesz.
(Levél : Nathan Baruch—Montreal 7 August, 1968)


Megjegyzés:
MANIPULATÍV MÓDON a RABSZOLGAMUNKÁT GYÁRTÓ, PÉNZKIZSÁKMÁNYOLÓ Ritvik Ellenesek egy hamis propagandát csinálnak , hogy ők a Diksa guruk. A kérdésünk, hogy HOL van AZ UTASÍTÁS Srila Prabhupadatól, hogy Diksa gurunak voltak KINEVEZVE 1977 UTÁN?

KIFEJEZETTEN 1977-ben Srila Prabhupada azt mondta:„AMIKOR én utasítalak ”. Az AMIKOR szó JÖVŐT fejez ki és nem JELENT.MINDANNYIAN TUDJUK , hogy EZ az utasítás nem volt megadva. Az „AMIKOR” NEM fordítja azt, hogy ő MOST utasít. Az „AMIKOR” JÖVŐ IDŐT jelent. Így –ez SOHASEM történt meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése